0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Eastpak

Eastpak började producera väskor och ryggsäckar i tålig canvas till armén redan år 1952. På 70-talet upptäckte grundarna att varje skolungdom bar arméns Eastpak på sina axlar. Strax därefter föddes ett designsamarbete och ”The Daypak” skapades. På 80-talet togs designen vidare och anpassades efter årtiondet – väskorna som såldes var i moderna mönster och vågade färger. Idag erbjuder Eastpak 30 års garanti på sina väskor och i kollektionen hittar du funktionella ryggsäckar och väskor i canvastyg, designade för att passa nutid, i blått, grått och svart samt camouflage.

Eastpak för den medvetne
Varumärket Eastpak har gjort många designsamarbeten genom åren och år 2011 lanserade Eastpak Artist Studio, där några av världens mest kreativa sinnen slår sig ihop för att omvandla funktion till design. Alla intäkter går till välgörenhetsorganisationen Designers mot AIDS. Under de senare åren har ett samarbete tillsammans med Jean Paul Gaultier blivit mycket väl uppmärksammat. Idag vill Eastpak uppmuntra till att upptäcka och vara nyfiken. Eastpak är väskorna som passar medvetna män som gillar att utforska.

Historien om Eastpak startade 1976 av Mark Goldman och hans far som började med att tillverka ryggsäckar för collegestudenter. Företaget var även först ut med hjulförsedda väskor. Under åren har många samarbeten med olika designers ägt rum. Än idag försöker Eastpak att tillverka väskor för människor som lever och jobbar i staden. På Stayhard finns ett bra utbud av väskor från Eastpak.