0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Dstrezzed

Inspirationen kommer från de stressade hårt arbetande herrarna på 1950-talet. En ny typ av stress har uppstått på 2000-talet, då även klädvarumärket föddes. Att skapa äkta herrkläder blev deras strävan. Ord som avslappnad, sofistikerad och stilren fick betydelse och har följt märkets design. Det bästa är att deras mönstrade skjortor, coola kavajer och jackor, shorts och byxor i sköna material alla säljs till överkomliga priser. Kläderna är en hyllning till mannen, oavsett om han är cool, snygg, avslappnad eller uppskattar det goda livet.

Dstrezzed är stil
Strävan var att skapa äkta herrkläder. Inspirationen kom från traditionella herrkläder och slitstarka material gjorde det möjligt. Ett stilfullt klädmärke föddes tack vara blandningen av funktion och form, men utan att förlora fokus på detaljer och komfort. Allt från innovation och design till produktion sker i Amsterdam. Människor från olika kulturer samlas i Amsterdam, vilket bidrar till en perfekt inspiration för mode. Kläderna skapas för affärsmän och unga vuxna. Det väl valda ordet är vintage.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Dstrezzed har ullkavajer och västar som får alla män, killar och snubbar att se stiliga ut. Matcha med en skjorta och kostymbyxor för att gå hela vägen med den dressade looken. För en mer casual stil har Dstrezzed även T-shirts och jackor med vassa detaljer.