0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Dr.Denim

Dr. Denim är din vän i garderoben. Inget är mer klassiskt än ett par jeans, det är universalplagget som passar likväl på jobbet som på partyt. Matcha med tröjor och t-shirts och bygg en funktionell garderob som du har både nytta och glädje av. Dr. Denim är ett funktionellt svenskt väldesignat modevarumärke för mannen som vill klä sig snyggt i alla säsonger. Det började i Göteborg med två bröder som inte lät något hindra dem. Inspirerade av sin farfar, skapade de ett nytt klädmärke som tog fart och som idag är legendariskt.

Det svenska varumärket Dr. Denim


Det började år 2004 som en omöjlig ekvation, men tack vare smarta val, uthållighet och ödmjukhet, har Dr. Denim blivit ett kompromisslöst denimmärke med perfekt passform – till bra priser. Erfarenheten de båda bröderna bakom märket bär på idag når långt bortom knappar och sömmar. Familjeföretaget utan hierarkier har tillsammans skapat succén och kläderna säljs i flera länder i Europa idag. Ett av Sveriges populäraste klädvarumärken erbjuder allt från tröjor, jeans, skjortor, mössor och halsdukar.

Satsa på Dr Denims vassa jeans och chinos. Bra priser och grym kvalitet i snygga tvättar och färger. Gör det stilrent med en rockig touch med schyssta grejer från Dr Denim. Matcha tishan med ett par slim fit chinos eller ta skjortan för en mer clean look. Dra på dig ett par mörka jeans med perfekt passform till en ljus t-shirt och kavaj.