0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Dr. Dittmar

Vilken man vill inte ha ett väl stylat eller ansat skägg? Många är de män som väljer kvalitetsprodukterna från Dr. Dittmar för ändamålet. Inför en viktig dag på jobbet eller en kväll ute känns det alltid rätt att vara välfixad. Smart är den man som köper produkter av kvalitet som håller i många år. Kammarna, borstarna och stylingprodukterna är väldesignade för varje mans lyxiga vardag. De klassiska produkterna från Dr. Dittmar finns hos Stayhard.

Dr. Dittmar - varje mans dröm
Det tyska familjeföretaget har sedan år 1978 utvecklat klassiska grooming-produkter med anor och traditioner för män. De är mest kända för mustaschvaxet som även legenden Salvador Dali använde för att forma sin välkammade mustasch. Se till att även du har stylingprodukterna från ett av Europas mest kända varumärken inom grooming i ditt badrum. Med tradition och väl valda arbetsprocesser har varumärket vuxit sig starkt genom åren. Skäggborstar med svinhår, kammar och vax är några av produkterna för skäggstyling som du hittar hos Dr. Dittmar.

Dr. Dittmar har produkter för att du ska kunna vårda ditt skägg på ett enkelt sätt. Produkter alla med skägg kommer älska. Borstar, kammar, mustaschvax och skäggsaxar är alla gjorda med hög kvalité, för att underlätta för dig att vårda ditt skägg och mustasch samtidigt som produkterna håller länge.