0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

D.O.X

Division of X-treme är utvecklade av det svenska klädföretaget Ellos som funnits i över 30 år på marknaden. Att de har full koll på kläder råder det ingen tvekan om och D.O.X som är deras sportkollektion, är inget undantag. Denna linje erbjuder snygga och funktionella träningskläder till män i alla åldrar. D.O.X har snygga hoodies, sköna brallor och avslappnade t-shirts i sortimentet för att passa alla träningspass. För den som söker hippa träningstights eller riktigt sköna tröjor att bara slappa i, lär hitta sina favoriter här.

D.O.X har både funktions- och kompressionskläder


D.O.X har utvecklat sina egna träningstights som kommer både i normal passform och som kompression. Tightsen återfinns både i klassiskt svart liksom med snygga mönster och priserna är lika trevliga som sortimentets helhet. Varumärket D.O.X gör att du kan hitta riktigt bra träningsklipp som boostar din träning, vare sig det är på gymmet eller i löpspåret. Ta chansen och testa något från D.O.X nästa gång du uppdaterar träningsgarderoben, med största sannolikhet kommer du bli mycket nöjd.

Maximera träningen med kläder från D.O.X. Med alltifrån löparjacka i lättviktsmaterial, kompressionskläder för den bästa prestationen och återhämtningen till T-shirts, shorts och funktionsset. Dra på dig det senaste på marknaden med grym passform och bra priser från Division of X-treme.