0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Dirt Cult

Dirt Cult grundades år 2008 i San Diego av ett gäng adrenalin-junkies med förkärlek för extremsport och äventyr. Tillsammans startade de ett samarbete och byggde upp varumärket Dirt Cult, som skulle avspegla deras livssyn och livsmotto som baseras på principen att ”leva här och nu och ha kul”. Kläderna riktar sig till dig som kan identifiera dig med detta. Att leva livet till fullo, uttrycka dig själv och inte vara som alla andra. Om du känner igen dig bör du definitivt kolla in detta varumärke.

Dirt Cult Clothing sticker ut i mängden
Dirt Cults clothing är inte för mainstreams, de är för dem som lever livet i farten. Kläderna är street style-inspirerade med bra passform och god slitstyrka. För den som är ute efter basic streetwear har Dirt Cult riktigt schyssta grejer att uppdatera garderoben med, hoodies, jackor och t-shirts är bara några exempel. Det ligger helt klart en skön vibe över kläderna så kolla in sortimentet och se vad du vill klicka hem. Härpå Stayhard hittar du bland annat schyssta kepsar och coola t-shirts.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Diggar du kepsar ska du kolla in Dirt Cült. Brett sortiment med vanliga och skatekepsar som alla har den snygga Dirt Cült loggan. Med basen i att ta livet som det kommer och att våga vara dig själv så passar kanske inte Dirt Cült alla. Vill du ta chansen är Dirt Cült märket för dig.