0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Diesel

Vilken modern man har inte att plagg från det italienska modemärket Diesel hemma i garderoben? Ett sortiment som levererar skor, accessoarer, jeans, byxor, jackor och tröjor till både män och kvinnor från ett varumärke som inte går av för hackor. Vid starten år 1978 var Diesel en ledande pionjär inom denim. Sedan dess har de vuxit sig mycket starka internationellt tack vara sin hållna linje inom premium casual wear som blivit ett alternativ till den etablerade lyxmarknaden. Individualitet, självuttryck och passion är ledorden inom Diesels design – allt en man behöver för att göra ett suveränt första intryck.

Diesel är en egen livsstil


Den italienska designern Renzo Rossos filosofi har alltid varit densamma. Enorm kreativ frihet och ständig innovation. Först på 1980-talet öppnade han med djärvhet en butik i New York mitt emot Levis, det blev början på en mångårig succé. Kläder som jeans, tröjor, accessoarer och skor från Diesel är en egen livsstil. Många män har övervägande kläder från Diesel i sin garderob och har skapat en identitet med varumärket.

Diesel erbjuder kvalitetskläder för oberoende människor som följer sin egen unika väg i livet. Diesel är ett innovativt internationellt designföretag som är ledande inom banbrytande nya stilar, tyger, tillverkningsmetoder och kvalitetskontroller för att alltid garantera en enastående produkt. Sedan starten har Diesel varit en framgångssaga som genom sin omfattande produktion av jeans, kläder och accessoarer är ett av vår tids största varumärken.