0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Deeluxe

En snowboardkänga som får män att jubla – Deeluxe skapades för ett decennium sedan med förståelsen att alla snowboardåkare har unika fötter. Med strävan mot passform och bekvämlighet, debuterade Deeluxe med skor för snowboardåkare i termoformat. Sedan starten har det franska varumärket med säte i Österrike, vuxit till ett populärt modernt varumärke med produktion av kläder som tröjor och jackor inom vintersport samt fritid. Jackorna produceras i högsta kvalitet till riktigt bra priser. Det franska ursprunget garanterar tuff design för män som vet att kombinationen action och mode är oslagbar.

Deeluxe för män med status
Vem vill inte känna att skon är som gjord för foten? Deeluxes mål att sträva mot bekväma skor med passform har blivit deras framgång. Skorna och kläderna är utvecklade för män med höga krav på bekvämlighet. Vare sig du ska åka skidor, eller spendera timmar ute i ett kallt vinterlandskap, passar deras vinterkollektion in. Att kläderna är producerade i Frankrike klingar status och kvalitet. Hos oss kan du köpa jackor, tröjor och andra plagg från märket Deeluxe.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Deeluxe är märket som tar klassiska mysplagg och gör det till någonting trendigt och skapar riktigt snygga grejer som passar till det mesta. Deeluxe har kläder med en avslappnad och soft look fast ändå stilsäkert. Allt från t-shirts med trendiga prints och jackor till heta hoodies och sweatshirts.