0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Clubs and Spades

Skjortor kan du inte ha för manga av i garderoben och väljer du att köpa dem från Clubs and Spades kan du lita på att du får hem en kvalitetsskjorta som du kommer kunna njuta av i flera år. Här hittar du både enfärgade och mönstrade alternativ, perfekt för den stilmedvetne mannen som gillar att experimentera med sin stil. På Stayhard har vi fyllt sortimentet med sköna och snygga kläder från Clubs and Spades som vi är säkra på att du kommer gilla.

Sköna kläder från Clubs and Spades
Bra kvalitet till ett rimligt pris – det är värdeord som Clubs ans Spades följer. Det svenska märket med kontor i Stockholm skapades av Carl Wånge och Erik Thunblom som båda hade en bakgrund i branschen. De ville skapa ett märke med prisvärda kläder som höll hög kvalitet. Sagt och gjort, Clubs and Spades erbjuder idag flera alternativ för både män och kvinnor att klä sig oklanderligt och samtidigt inte låta plånboken gapa tom.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Clubs and Spades har sitt ursprung från Sveriges huvudstad och deras syfte är att utveckla klädbranschen för män. Noga genomtänkta kläder som utstrålar elegans. Mönstrade skjortor och t-shirts för att liva upp vardagen till basplagg som man aldrig kan ha för mycket av.