0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Calvin Klein Jeans

Inget slår denim! När det kommer till jeans och denim-wear är Calvin Klein det enda rätta för dig. Här hittar du jeans i olika passformer för att du ska kunna hitta din favorit. Klassiskt blå, svarta eller med slitningar - alla jeans är designade för att du på ett enkelt sätt ska kunna skapa en trendig outfit. Jeansbrallan går att matcha med alla plagg i din garderob men om Calvin Klein själva får välja så får du till en effortless-look om du matchar med en snygg ikonisk tröja i samma märke.

Enkelt att klä sig snyggt i Calvin Klein Jeans


Modemetropolen Calvin Klein grundades år 1968 i New York och har sedan dess haft en inflytelserik roll i modeindustrin. Calvin Klein är alltid i framkant av utvecklingen och skapar därför sub-märken till Calvin Klein, CK Jeans är ett av dem. Sub-märkena ska göra det lättare för dig att hitta din favorit i djungeln av kläder. En sak är säker, du är alltid modemedveten när du väljer Calvin Klein. Pricksäkert, snyggt och perfekt passform. Calvin Klein Jeans har kläder med schyssta detaljer. Tröjor, Jeans och T-shirts, allt för dig som älskar mode.

Handla tröjor, byxor, t-shirts herr m.m. från Calvin Klein Jeans på Stayhard. CK Jeans är märket för dig som älskar trendsäkra herrkläder. Vi erbjuder fria returer och snabba leveranser.