0

  • Fri frakt och fria returer

  • 1-3 dagars leverans

  • 14 dagars ångerrätt

Fri frakt & fri retur Snabba leveranser 1-3 dagar

Calvin Klein

Calvin Klein tillhör modeeliten och behöver egentligen inte mer utav en presentation än så. Detta modemärke har funnits i branschen sedan år 1968 och är lika aktuellt nu som då. Det är ingen tvekan om att detta beror på de ikoniska och tidlösa plagg som håller samma klass år efter år. Hos Calvin Klein hittar du kavajer och kostymer för finare tillfällen och accessoarer för varje dag, så som mössor, kepsar, väskor och plånböcker. Med plagg från Calvin Klein i din basgarderob har du varje dag chansen att skapa en säker ”go to” outfit på ett enkelt och stilrent sätt.

Calvin Klein – cleant och klassiskt


Alla kläder och accessoarer från Calvin Klein är designade med ett hållbarhetstänk så att plaggen ska vara moderna år efter år. Detta innebär att du i princip alltid kommer hålla stilen om du bygger en basgarderob av kläder från märket. Med exklusivitet och stil formas plaggen så att du ska kunna känna dig stilsäker i alla dina CK plagg.

Stilrent, klassiskt och trendigt herrmode. Handla Calvin Klein-plagg med stilsäkra detaljer och utmärkt kvalitet. Plagg från Calvin Klein kommer aldrig att gå ur tiden. Fri frakt och snabba leveranser på Stayhard.