0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

C3 Tools For Men

Oavsett om du diggar ett vildvuxet skägg eller en mer trimmad look kan du få till precis rätt stil med ett verktyg från C3 Tools For Men i näven. Med noga utvalda produkter förser C3 Tools dig med rätt redskap för grooming, trimning och rakning av ansiktshår. Verktygen är producerade i högklassigt material för en exklusiv och lyxig känsla. Serien från C3 Tools är framtagen för den medvetna mannen som vet att han förtjänar det bästa. Här hittar du allt från multiverktyg som tar hand om alla dina områden till verktyg med precision, oavsett vilken produkt du behöver har C3 Tools en modell för dig.

C3 Tools For Men har elektroniken för dig
C3 Tools är ett världsledande företag inom elektronik och kan idag stolt säga att de har en hel elektronikserie för medvetna män. Tack vare att C3 Tools For Men har verkat i branschen sedan år 1997 kan de med rak rygg säkerställa kvalitén i produkterna. C3 Tools följer dessutom i teknikens spår och utvecklar alltid sina produkter efter nya och smarta lösningar.

C3 Tools har grunden i borrmaskiner och känslan är exakt lika manlig. Stilrent i klassiska men detaljrika färger gör att C3 Tools verkligen får fram den exklusiva manliga känslan. Bra produkter till bra priser som är värda varenda krona. Alla killar behöver en bra timmer från C3 Tools for men.