0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

by Billgren

By Billgren är det Malmöbaserade företaget som skapar tidlösa och mångsidiga smycken för män. Du som länge letat efter de perfekta accessoarerna bör kolla in kollektion som du finner här på Stayhard, här kan du välja och vraka bland snygga arm- och halsband. By Billgren har under de senaste åren utvecklat en snygg och stilren design och företagets intention är att smyckena ska kunna användas när som helst, var som helst. Såväl på mer uppklädda tillställningar som till semestershortsen utomlands. Den som önskar en varierande kollektion av accessoarer bör slänga ett extra öga på detta varumärke.

By Billgrens har ett brett sortiment av accessoarer
För den trendige mannen finns en rad olika accessoarer att välja mellan från By Billgren. Allt från snygga klockor till halsband och armband, och i flera olika stilar. Speciellt snygga är alla de beads-armband som By Billgren gjort till en av sina specialiteter. Kombinerar du ett eller flera av dessa armband med andra armband i bland annat läder och polerat stål, har du en stil att avundas. Den som föredrar armbandsur hittar även ett gediget utbud av dessa i sortimentet.

Med en rockig twist har by Billgren coola accessoarer som kompletterar din stil. by Billgren har smycken i stål kombinerat med läder. Gör som Ola Rapace eller Danny och satsa på vassa smycken från by Billgren.