0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Bulldog

Den medvetna mannen tar hand om sin kropp, tänker på vad han äter och klär sig med stil. Men många glömmer vikten av en kontinuerlig hudvårdsrutin. Då huden är kroppens största organ och den hud du har i ansiktet ständigt utsätts för påfrestningar är en ganska dumt att inte vårda den med omtanke. Bulldog är mannens bästa vän när det kommer till hudvård. Bulldog förser dig med allt din hud kan tänkas behöva, med ett sortiment som innefattar allt från ansiktsrengöring till skäggvård, alla fullproppade med naturens egna ingredienser. Bulldogs produkter är framtagna för att på ett enkelt sätt kunna ge mannen en hudvårdsrutin som är lätt att bli bekväm med.

Bulldog is a man’s best friend
Med ett kaxigt hundskall tog Bulldog plats på marknaden år 2005 med målet att förändra hudvårdsbranschen med produkter speciellt framtagna för att förenkla mäns vardag. Bulldog producerar inte bara hudkrämer och ansiktsrengöring utan har också ett stort sortiment av bland annat skäggoljor och duschkrämer anpassade till alla olika hudtyper. Alla produkter du hittar hos Bulldog är framtagna med naturliga ingredienser som är skonsamma mot din hud. Bulldogs produkter är mycket attraktiva och prisvärda på alla sätt. Skäm bort dig själv med bra produkter från Bulldog.

Här har du allt du kan behöva för att få en riktigt komplett hudvårdsserie. Bulldog har grymma produkter till bra priser. Det kan inte bli bättre. De har allt från duschtvål och deodorant till rakgel och handkräm. Vill du ha bra hudvård som är snäll mot din hy är Bulldog perfekt för dig.