0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Bread & Boxers

Det första plagget du sätter på dig är oftast det viktigaste, så se till att det är riktigt bekvämt. Att ha snygga, enkla och komfortabla underkläder är A och O i alla garderober. Bread & Boxers har tagit fram underkläder för dig som värdesätter kvalitet och enkelhet. Här finner du kalsonger i svart, vitt och grått utan synliga logotyper. Underkläderna hos Bread & Boxers är gjorda av 100% eller 94% bomull för en optimal passform och alla sömmar är osynliga för din komfort. Bread & Boxer har det som behövs för det enkla och stilsäkra livet.

Bread & Boxers är dina favoriter, varje dag


Idéen om att skapa avskalade underkläder föddes på andra sidan atlanten då två svenska män hade flugit ifrån sitt bagage. Produkterna började då säljas till hotell där män som var i samma sits som grundarna kunde hitta en räddning i nöden. Företaget utvecklades och finns idag världen över med sina komfortabla, funktionella och enkla underkläder. Bread & Boxers producerar inte endast kalsonger utan andra essentiella plagg som du bär nära huden, så som strumpor, linnen och T-shirts. Hockeymålvakten i New York Rangers, Henrik Lundqvist är sedan 2014 delägare i företaget och arbetar tillsammans med grundarna för att utveckla sortimentet.

Vinn en resa till New York och få träffa Henrik Lundqvist! Tävlingen håller på mellan 28/2 till 13/5. Det du behöver göra är att handla något från Bread & Boxers sortiment, svara på en fråga och motivera varför du ska få denna fantastiska resa. Då har du chansen att vinna en weekend i NY, matchbiljetter, träffa Henke, kläder för 5000 kr och bästa är att du får ta med dig en vän.

Bread & Boxers har underkläder och myskläder i basfärger med bra kvalitet och är enormt sköna att ha på sig. Så diggar du välskräddade underkläder i schyssta material så passar dessa dig perfekt. Det blir inte bättre än att strosa runt i ett par mjukisbyxor från Bread & Boxers en söndag.