0

-200 KR PÅ JEANS & FRI FRAKT     HANDLA HÄR

Bread & Boxers

Det första plagget du sätter på dig är oftast det viktigaste, så se till att det är riktigt bekvämt. Att ha snygga, enkla och komfortabla underkläder är A och O i alla garderober. Bread & Boxers har tagit fram underkläder för dig som värdesätter kvalitet och enkelhet. Här finner du kalsonger i svart, vitt och grått utan synliga logotyper. Underkläderna hos Bread & Boxers är gjorda av 100% eller 94% bomull för en optimal passform och alla sömmar är osynliga för din komfort. Bread & Boxer har det som behövs för det enkla och stilsäkra livet.

Bread & Boxers är dina favoriter, varje dag
Idéen om att skapa avskalade underkläder föddes på andra sidan atlanten då två svenska män hade flugit ifrån sitt bagage. Produkterna började då säljas till hotell där män som var i samma sits som grundarna kunde hitta en räddning i nöden. Företaget utvecklades och finns idag världen över med sina komfortabla, funktionella och enkla underkläder. Bread & Boxers producerar inte endast kalsonger utan andra essentiella plagg som du bär nära huden, så som strumpor, linnen och T-shirts. Hockeymålvakten i New York Rangers, Henrik Lundqvist är sedan 2014 delägare i företaget och arbetar tillsammans med grundarna för att utveckla sortimentet.

Visar sida 1 av 1
Bread & Boxers har underkläder och myskläder i basfärger med bra kvalitet och är enormt sköna att ha på sig. Så diggar du välskräddade underkläder i schyssta material så passar dessa dig perfekt. Det blir inte bättre än att strosa runt i ett par mjukisbyxor från Bread & Boxers en söndag.