0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Boss Orange

Boss Orange är ett dotterbolag till det stora tyska modeföretaget Hugo Boss. I början av 2000-talet utvecklade modehuset nya linjer varav Boss Orange blev en av dem och de vann genast en trogen publik. Idag tillverkar märket ”casual and laid-back fashion” för män och har blivit mycket populärt bland de modemedvetna de senaste åren. Du som söker plagg med rena linjer och en stilig touch kommer stormtrivas i sortimentet från Boss Orange.

Boss Orange – för dig som vill se ledigt välklädd ut
Trots att kläderna från Boss Orange benämns som casual är de sofistikerade i sin look med klassiska snitt och sparsamma eleganta mönster. Varumärket passar framförallt dig som värdesätter den välklädda och skräddarsydda looken och gärna väljer stil och kvalitet som samtidigt är skonsamt för plånboken. Boss Orange är ett av Hugo Boss mest prisvärda varumärken vilket innebär att ett, eller ett par plagg, från detta märke bör ingå i en trendig garderob.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Boss Orange är en del av de klassiska märket Hugo Boss. Med vintageinspirerande kläder är Boss Orange stilfulla samtidigt som de är sportiga. BOSS Orange har ett stort utbud av jeans, jackor och skor, tillsammans med t-shirts och pikéer.