0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

BOSS

På 1920-talet i den lilla staden Metzingen i Tyskland, fanns ett litet företag som sydde herrkostymer av det mer strikta slaget, vilket senare skulle bli något av ett kännetecken för märket. Redan här vet den modemedvetne mannen vilket modehus vi pratar om, nämligen Hugo Boss. Idag är BOSS ett välkänt märke med en odödlig stil. I vårt sortiment hittar du alltifrån kalsonger till mössor, parfym och olika hudvårdsprodukter. Hugo Boss är ett märke som kännetecknas av hög klass och hög kvalitet på sina produkter.

BOSS, en strikt affär


Hugo Boss är mer än bara parfymer och faktum är att de från början var ett klassiskt skrädderi för herrkostymer under det tidiga 1920-talet. Det tyska varumärket är känt för sina strikta kritstrecks randiga kostymer men har under årens lopp utökat sitt sortiment med bland anat underkläder och framförallt dofter. På 80-talet kom de ut med sin första herrparfym Boss No 1. En klar succé som öppnade dörrarna för fler dofter. Hugo Boss stil på kläder och accessoarer ger ett affärsmässigt och strikt intryck. Hugo Boss är märket som utstrålar exklusivitet och enkelhet. Snygga och stilrena plagg med en känsla av lyx. Satsa på en parfym eller ett par skor från Hugo Boss – två detaljer som gör mannen.

Med klassiska dofter har Boss parfymer som passar allt från vardagen till fest. Matcha med ett par kvalitetskalsonger i diskreta färger och ett par skor som toppar av din snygga look. Grunden är det viktigaste när det kommer till Hugo Boss och här hittar du allt du kan tänkas behöva för att toppa din vassa stil.