0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

BLK DNM

Influerade av betongdjungeln New York har BLK DNM skapat kläder med attityd, känsla och sinne för frihet. Det är märket för den kreativa, minimalistiska människan med urban-feel, som struntar i trenderna och går sin egen väg. Plaggen du hittar hos BLK DNM är moderna, avskalade och med en genomsyrande attityd från rock’n’roll. BLK DNM är märket för dig som gärna klär dig coolt och avslappnat, ”must have’s” är den ikoniska skinnjackan, slitna jeans och T-shirts med undergroundkänsla.

Feel the energy form the streets med BLK DNM
Sedan år 2011 har BLK DNM satt en ny prägel på street wear. Plaggen har lyckats fånga attityden du endast hittar i New York med perfektion, med inspiration av gator, folk och atmosfär. Kollektionerna från BLK DNM visar på vassa statement-plagg i kombination med essentiella plagg för en modern och funktionell garderob. Kläderna är framtagna för att tåla tidens förändring, både som klassiker och i form av slittålighet. Gör som Jay Z och dra på dig en skinnjacka från BLK DNM.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

BLK DNM är det rockiga varumärket med flera ikoniska plagg i sitt stall. Du känner säkert till Leather Jacket 5, en klassisk skinnjacka i bikermodell. Den funkar hur bra som helst till tighta mörka jeans tillsammans med en clean t-shirt. Addera en sjal, ett par boots eller sneakers och biffen är klar. Svart, vitt, grått och mörkgrönt är monokroma favoriter du alltid hittar hos BLK DNM.