0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Blench

Att utveckla mäns stil var visionen det svenska modemärket Blench presenterade när de tog sig an marknaden år 2014. Med genomtänkta och kreativa detaljer i plaggen ger Blench en unik touch till dig som vill klä dig trendigt och snyggt men som också ställer krav på kvaliteten. Plaggen utstrålar attityd och finess och är ett säkert kort för dig som värderar moderiktiga plagg med en tidlös aura. Hos Blench hittar du ett stort utbud av T-shirts, tröjor, byxor och jackor, allt för att säkerställa din garderob.

Blench skapar mode från Göteborg


Den röda tråden som syr ihop alla plagg från Blench är att de ska passa alla män. Blench säregna drag var från start de T-shirts som satte grunden för märket. När dessa t-shirts växte i popularitet blev även märket större och nu finns ett sortiment med kläder som kan fylla hela garderoben - byxor, tröjor, accessoarer och jackor för den modemedvetna mannen. Blench ställer höga krav på funktionaliteten och värdesätter en design som är funktionell på ett diskret och trendigt vis.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Blench har snygga kläder med stilsäkra detaljer och bekväm passform. Perfekt för att komplettera en trendig look. Fixa tröjorna och tishorna från Blench om du vill addera det lilla extra.