0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Blackhead Killer

Ta upp kampen mot pormaskar likt en man! Låt dig inte luras av Blackhead Killers enkla design – denna ansiktsmask erbjuder en komplex funktion som kommer överraska dig. Efter bara några få minuters användning är den redo att tas av och med följer orenheter som har orsakat uppkomst av pormaskar i ditt ansikte. Kvar lämnas du med en ren och bakteriefri hy som du dina ögon sällan skådat. Du hittar Blackhead Killer i 5-pack eller 1-pack, perfekt för dig som redan känner till masken och vill presentera den för grabbarna, eller för dig som vill testa på den för första gången.

Blackhead Killer - effektiv och snabb hudvård
Blackhead Killer är ett effektivt och snabbt sätt att rengöra ditt ansikte på. Det är en peel off mask och precis som namnet avslöjar så används den främst för att bekämpa pormaskar. Den här sortens ansiktsmask har snabbt blivit en sensation inom hudvård och det är inte svårt att förstå varför. Masken tar effektivt bort döda hudceller och överflödigt fett som orsakar obalans i din hy och lämnar efter sig en ren och fräsch hy. Var inte sist på bollen, beställ en Blackhead Killer redan nu - ditt ansikte kommer att tacka dig.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.