0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Björn Borg

Björn Borg har i flera årtionden varit ett hushållsnamn. En klar ikon inom sportvärlden som levererat tränings- och underkläder till sportfantaster och andra som vet vad äkta kvalitet innebär. Björn Borg erbjuder allt från kläder, skor och väskor till strumpor och kalsonger – allt som den moderiktiga mannen behöver för att känna sig komplett. Björn Borgs produkter kommer med den klassiska tennisbollsloggan och med kläder signerade tennislegenden kan du känna dig både aktiv och attraktiv inifrån och ut. Björn Borgs plagg passar lika bra på gymmet som hemma eller ute på promenad.

Björn Borg: banbrytande underkläder


The Björn Borg Collection grundades år 1984 och tillverkade från start endast sportkläder. Några år senare började de även tillverka underkläder under samma namn men att få in dem på marknaden var dock inte enkelt. De flesta inköparna tackade nej eftersom de ansåg att underkläderna var allt för banbrytande för tiden som rådde då. Men tiderna förändrades och tur var väl det – vi har svårt att tänka oss en värld utan Björn Borg-kallingar. Idag finns Björn Borgs underkläder i flertalet olika modeller, färger och mönster så att du enkelt hittar de som passar bäst för dig.

Den svenska tennislegenden som har gett namn till ett av Sveriges kändaste märken. Ingen har missat Björn Borg. Du kan hitta det på sportväskan, i badrumsskåpet och på kalsongkanten. Färgstarka kläder med oväntade mönster. Björn Borg passar dig som gillar sportigt mode och gillar att sticka ut ur mängden, så kliv ur din comfort zone och kör.