0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Big Red Beard Combs

Mustaschen gör mannen. Likaså skägget. Det är ingen hemlighet att ett vildvuxet skägg gör något med mannens attraktionskraft. Självklart ska du ta hand om dessa juveler som pryder ditt ansikte. Big Red Beard Combs är ett kanadensiskt företag som tillverkar produkter för dig och din skäggväxt. Som namnet antyder är skäggkammen deras signaturprodukt och den är handgjord i högklassiskt virke. För att forma din mustasch till perfektion hittar du bland annat två olika mustaschvaxer som båda håller hög kvalitet och är lätta att använda. Värm upp en liten mängd vax mellan fingrarna och gör sedan underverk med din ansiktsbehåring.

Big Red Beard Combs - handgjort och naturligt
Big Red Beard Combs uppstod då grundaren insåg att han själv behövde en bättre skäggkam. Konceptet utvecklades sedan för att kunna erbjuda fler skäggbärare en chans att ta hand om sin ansiktsbehåring på bästa sätt. Alla produkter som erbjuds idag innehåller 100% naturliga råvaror och kommer i retroinspirerade förpackningar. Big Red Beard Combs är företaget för mannen med smak för kvalitet. I dagsläget erbjuder företaget en mängd produkter för skäggväxt som alla är handgjorda, naturliga och av högsta kvalitet. Dessutom slängs inte de kammar som har något fel, utan säljs istället ut för ett lägre pris. Så bra är kvaliteten!

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.