0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Beard Monkey

Ett välmående skägg genererar kommentarer. Smickrande sådana. Men det behöver inte vi berätta för dig, det vet du redan. För om du läser det här så vet du att det är viktigt att ta hand om ditt ansiktshår. Du vet att skägget älskas av den som bär det och avundas av dem som inte gör det. Beard Monkeys produkter är framtagna tillsammans med barberare som blandar kunskap om vad håret behöver med gehör för vad kunden vill ha. Beard Monkey grundar sig i kärleken till skägg.

Svenska Beard Monkey är framtaget tillsammans med barberare
Beard Monkey är ett svenskt varumärke inom skäggvård, vars produkter tagits fram i nära samarbete med barberare och frisörer. Det vill säga personer som har stor kunskap om vad ditt skägg går igenom dagligen, vad det behöver och vad du vill ha. Beard Monkeys produkter håller hög kvalitet, de känns bra och ser bra ut. Är det något du känner igen dig i? För du är vad du vårdar ditt skägg med, som det gamla skogshuggarordspråket säger.

Det blir bara vanligare och vanligare att lägga lika mycket energi på skägg och mustasch som på håret. Hur perfekt är det då inte med Beard Monkeys grejer som är anpassade just för detta. Med apotekarflaskor som förpackningar kan det inte bli mycket mer stilsäkert i badrumsskåpet. Så satsa på schyssta produkter som ger dig det där extra i din dagsrutin.