0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Beard Junk

Beard Junk produceras i Sverige av svenskar, för det typiskt svenska och skandinaviska håret. Bakom produkterna står det lika svenska hårvårdsmärket Waterclouds, som med hjälp av sin långa erfarenhet, stora kunskap och bakgrund inom frisöryrket tagit fram en produktserie för dig och ditt skägg. Produkterna passar självklart också ett så kallat icke-skandinaviskt skägg – det räcker att du ska vilja trivas i din ansiktsbehåring för att du ska trivas med Beard Junk.

Beard Junk är resultatet av lång erfarenhet och bred kunskap inom frisöryrket
Bakom Beard Junks omtyckta produkter står ett team med flera års erfarenhet inom frisöryrket. De har med andra ord stenkoll på vad du vill ha, vad ditt skägg behöver och vad som är bäst för er båda. Beard Junk ägs av välkända och populära hårvårdsmärket Waterclouds vars produkter tillverkas uteslutande i Sverige. Om du vill betala tillbaka till ditt skägg för alla de komplimanger som det genererat så är Beard Junk en alldeles utmärkt present. Varsågod, Skägg.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Beard Junk är det svenska märket som är specialister på skägg. Beard Junks skäggoljor och pomada är veganska och berikade med vitaminer, allt för att ditt skägg ska vara vårdat och hålla så bra kvalitet som möjligt. Beard Junk har också tagit fram en skäggtonic för att motverka irritation i ditt skägg.