0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Balzac Projects

Är du ute efter en riktigt snygg t-shirt med ett betydelsefullt tryck? Balzac Projects är företaget som specialiserat sig på att producera t-shirts och hoodies med meningsfulla tryck som för minnena tillbaks till din senaste resedestination. Motivet på tröjan är nämligen på en väl utvald plats i världen. Trötta på de souvenir-tröjor som såldes överallt på alla turistplatser i världen, startade grundarna till Balzac Project ett eget klädmärke. Här erbjuder de snyggare och mer personliga alternativ. Vare sig du har minnen från Paris eller Marocko kan du hitta t-shirts med just ett sådant tryck.

Varumärket Balzac Projects tar fasta på destinationer
Att trycka destinationens namn på en t-shirt kan tyckas allt annat än unikt, men det är dess innebörd och de minnen som destinationen skapat som lockar köparen. Om du är en av dem som tröttnat på de vanliga ”I Love New York”-tishorna kommer du bli positivt överraskad av Balzac Projects t-shirts. Finns inte din destination i sortimentet? Varumärket utvecklas hela tiden och väljer en ny destination inför varje ny kollektion, chansen är stor att just din destination snart går att hitta.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Balzac Projects föddes i New York 2008 och utgår ifrån resor och minnen. För varje säsong väljs en ikonisk adress som blir en grund till kollektionen och varje plats är inte bara ett unikt internationellt läge, utan det är ett ställe som kommer att beröra alla med en känslomässig koppling eller minnen av platsen. Adressen till en plats är sällan lika känd som namnet, men Balzac Projects vill sammansvetsa dem.