0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

AROCK

AROCK är en av Sveriges ledande smycketillverkare för män och märket har gjort en grym resa vad gäller att etablera sig på marknaden. Smyckena, som framförallt görs av stål, får en maskulin touch av läder och passar dig som söker efter eleganta men samtidigt tuffa accessoarer. AROCK har tillverkat smycken sedan år 2006 och är, tillsammans med astrid&agnes, idag ett välkänt märke bland svenskar. Chansen är stor att du finner något som passar dig och förhöjer din stil.

AROCK – När du vill ha riktigt grymma accessoarer
När du handlar dina smycken från AROCK kan du vara säker på att de är tåliga och hållbara. Det är en av anledningarna till att smyckena framförallt är gjorda av stål, materialets funktion och tålighet förhöjer kvaliteten och gör att du kan använda dina smycken under mycket lång tid. Sortimentet sträcker sig från ringar och armband till halsband och manschettknappar, antingen i borstat eller polerat stål. Vad du väljer att matcha din outfit med är helt upp till dig.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Rockigt och hett. AROCK har smycken som passar dig som vill komplettera din look med något trendigt som ger dig och din stil en rough känsla. Matcha din t-shirt med ett halsband och ett par slitna jeans för att få en skön touch.