0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Apothecary 87

Apothecary 87 är ett brittiskt företag som specialiserat sig på hårvårdsprodukter för män, och då framför allt för ansiktsbehåring. Skäggoljor, skäggbalsam, stylingprodukter och tillbehör. Personerna bakom Apothecary 87 bor och verkar i södra Yorkshire, England, och har jobbat tätt med barberare och hårvårdsproffs då de tagit fram sina produkter. Det tillsammans med en kompromisslöshet gällande maskulin smak har gjort att de lyckats skapa ett starkt och pålitligt varumärke. Inget tyder på att det kommer att ändras inom de närmsta åren.

Apothecary 87 är prisvärd skäggvård för lyxlirare
Begreppet ”manlighet” led länge av att vara synonymt med att inte ta hand om sitt yttre, att det var snyggt att inte bry sig. Tack och lov är de dagarna förbi och nu kan män sedan ett tag tillbaka ta hand om och vårda sitt yttre. Någon av produkterna ur Apothecary 87:s katalog är ett utmärkt val när du vill ta hand om ditt ansiktshår. Erbjud ditt skägg, din mustasch eller dina polisonger en exemplarisk behandling. Inget utstrålar manlighet mer än en välvårdad ansiktsbehåring.

Med den manliga doften och den sköna feeling du får av Apothcary 87 produkter kommer du inte vilja byta. Rakkrämer, pomada för ditt hår med doft av mango och vanilj, skäggolja som tar hand om ditt skägg och mustasch är alla i en snygg förpackning som livar upp badrumsskåpet. Deras Produkter passar perfekt att ge bort i present till en skön snubbe med ett snyggt skägg, och släng ner en skäggkam för att underlätta stylandet. Apothecary 87 vet hur du får alla i din närhet att vilja ha ett lika väldoftande manligt skägg och mustasch som dig.