0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - NOW UP TO 70%     SHOP NOW

Amanda Christensen

Oavsett om du ska på bröllop, dop, en flådig middag eller ska träffa svärföräldrarna för första gången, är det ett bra tillfälle att bära accessoarer som ger ett bestående intryck. När Amanda Christensen startade sitt företag i Stockholms Gamla Stan i slutet av 1800-talet var det mest vita flugor som efterfrågades och tillverkades. Idag är produktkatalogen fylld av accessoarer i olika former och färger – allt från prydligt och diskret till mer tongivande och gällt.

Amanda Christensen – svensk hovleverantör sedan 1949


Amanda Christensen är en självklar del av den svenska modebranschen. Hon startade sin affärsverksamhet redan år 1885 och myntade ”Vi säljer inte ett pris, vi säljer kvalitet”. Bland A. Christensen kollektioner hittar du alltid något som passar. De erbjuder en uppsjö av snygga, sköna och klädsamma accessoarer för alla tillfällen; slipsar, flugor, scarfs och handskar, men också näsdukar och mössor. Alltid stilfullt, alltid klassisk elegant.

Snart fest, eller känner du bara för att klä upp dig? Då är slipsen eller varför inte flugan det ultimata för att piffa upp en schysst outfit. Vad kan vara mer passande än Amanda Christensen, hovleverantör och allt. Det går aldrig att ha för många snygga accessoarer. Alla killar bör ha flera snygga slipsar, flugor och scarves från Amanda Christensen.