0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Ryggsäcken bar du under många år till och från skolan men det är lätt att glömma bort hur otroligt praktisk den är när du är vuxen. Hitta din nya ryggsäck i vårt stora utbud av snygga ryggsäckar herr från de ledande varumärkena på marknaden. Letar du efter något sportigt, något praktiskt eller bara en snygg svart ryggsäck? Dina chanser att hitta precis vad du söker är goda. De stora fördelarna med ryggsäck är att du får händerna helt fria och du fördelar vikten jämnt på ryggen, perfekt om du bär runt på dator, böcker eller annat som väger en del. Med vårt utbud behöver inte din ryggsäck vara tråkig – tvärtom – vi har ryggsäckar från de trendigaste märkena som Herschel, Björn Borg och Eastpak.

Våra ryggsäckar finns i flera olika designer och material och därför också i olika prisklasser. Vi har ursnygga ryggsäckar som är speciellt designade för datorer med har vadderade fack för att skydda din värdefulla elektronik. Perfekt för att fördela vikten och slippa bära din tunga datorväska på ena axeln. Låt din ryggsäck bli en del av din stil och se till att maxa med snygg design och bra funktioner. Ryggsäcken har varit bortglömd några år men har fått ett rejält uppsving igen. Hos Stayhard kan du vara säker på att du finner den ryggsäck just du letar efter. Du kan enkelt beställa hem den ryggsäck herr du gillar och prova den hemma i lugn och ro – sannolikt är det en jackpott!

En stor fördel med ryggsäck är att man får fria händer. Idag finns det ryggsäckar för alla tillfällen, en lite sportigare variant till gymmet eller den trendiga märkesryggsäcken på stan. Här på Stayhard erbjuder vi den modemedvetna mannen snygga och moderna ryggsäckar.