0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Snygga och praktiska är Stayhards nyckel- och plånbokskedjor som hjälper dig att hålla ordning på dina grejer. Vi har handplockat våra favoriter från flera välkända varumärken. Välj till exempel en plånbokskedja från By Billgren, eller varför inte flera att alternera mellan beroende på din stil för dagen? Nycklar och plånbok är något du tar fram och använder flera gånger om dagen, låt dem därför sitta fast på ett snyggt och praktiskt sätt. Vill du ha en mer klassisk nyckelring herr tillverkad i skinn, eller en modern look med snygg nyckelkedja? Hos oss finner du nyckel- och plånbokskedjor i olika stilar och design. Det är detaljerna som gör det där lilla extra för just din stil. Maxa även de små detaljerna för ett snyggt helhetsintryck.

Nyckel- och plånbokskedjor är snygga accessoarer men framför allt ett praktiskt måste för att samla dina nycklar och lättare hitta dem. Du fäster din plånbok på kedjan för att sen enkelt fiska upp den ur fickan. Kedjan som har en snygg design ger även din stil och byxor ett lyft. Här på Stayhard har vi även nyckelfodral i sortimentet som inte bara organiserar utan även skyddar din väska eller ficka från slitage från dina nycklar. Välj en snygg nyckelring läder och ett schysst fodral för att sätta pricken över i:et i stil. Behöver du en eller kanske två, en för bilen och en annan för din hemnyckel? En exklusiv nyckelring eller en snygg nyckelkedja är det ultimata när du vill blanda funktionalitet med detaljkänsla.

På Stayhard hittar du flera modeller av nyckelkedjor och nyckelband av både läder och metall som går att fästa både i byxorna eller hänga runt halsen. Hitta din nya accessoar idag, online på Stayhard.