0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Spana in vårt sortiment av iPadfodral och se till att du förvarar din platta på allra bästa sätt. Ett fodral fungerar inte bara som en schysst accessoar utan hjälper också till att skydda surfplattan från yttre påverkan. Här på Stayhard hittar du allt från enkla covers till sleeves i olika färger och modeller. Populära covers i vårt utbud är iPad mini fodral, iPad 2 fodral och iPad 4 fodral. Dessutom har vi iPad Air 2 fodral till den supertunna surfplattan som verkligen kräver ett bra skydd. Förutom att se till att fodralet håller måttet för din platta, i dubbel bemärkelse, behöver du egentligen bara koncentrera dig på vad du anser är snyggt och matchar din stil. När det kommer till kritan, väljer du ett iPad fodral i läder eller mocka? Valet är ditt.

Surfplattor är lika känsliga som telefoner och datorer vilket gör att de kräver en schysst förvaring. I vårt sortiment har vi samlat olika typer av sleeves och covers för just det ändamålet. Materialen varierar från syntetskinn till textil och här finns chansen att sticka ut genom att välja något nytt och trendigt. Vad sägs om ett fodral iPad i ljus filt från P.A.P? Eller ett tyngre i svart skinn från Oscar Jacobson? Du väljer, men kom ihåg att inte stirra dig blind på namnen. Även om många av iPad fodralen är utvecklade för just Apples produkter finns det inget som säger att sleeven inte passar en platta från andra varumärken. Om inget anges i produktbeskrivningen rekommenderar vi att du dubbelkollar måtten för att vara på den säkra sidan.

Lyx och funktion är när man kan ha ett fodral till sin surfplatta i läder. Stayhard erbjuder kvalitetsfodral och väskor till din surfplatta, vare sig du har en Ipad, Ipad Mini eller en Samsung eller Sony tablet.