0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Det gäller att hålla stilen även på stranden. I vårt sortiment av beachbags hittar du det senaste inom beachmodet. Vi har ett schysst urval där du kan välja mellan olika färger, storlekar och märken som Lavage Foncé och William Baxter, allt för att du ska hitta en väska som passar dig. Tote bag, eller tygväska herr, är något som fått ett uppsving de senaste åren och modellerna varierar från kassar till sportbagsliknande modeller. Ett besök på stranden kräver en väska med lite utrymme samtidigt som den är av det enklare och rejälare slaget. Du vill inte utsätta den exklusiva läderväskan för sol, saltvatten och sand. En strandväska herr har precis tillräckligt mycket space för att rymma de mest essentiella prylarna som ska med och den kan sedan lätt slängas över axeln.

En bra beach bag tål lite strapatser samt att tvättas många gånger. Deb rymmer både badkläder och snacks och ser dessutom bra ut. På Stayhard hittar du flera väskor i herrmodell som passar för en avslappnad dag på stranden. Färgerna och formerna lär variera men de är alla lika bra för ändamålet. Den strandväska du väljer representerar din stil så fokusera inte bara funktion – välj något som är snyggt också. När valet är gjort behöver du bara packa ner det nödvändigaste, dra iväg tillsammans med gänget och ha en grym dag.

Beachbagen eller strandväskan kan se ut hur som helst, vilket gör det enkelt för dig att visa vem du är och vad du har för stil. Matcha strandväskan med en snygg handduk, ett par fräscha flip-flops eller varför inte ett par nya badshorts? Vad du än behöver kan du hitta allt för dagen på stranden här på Stayhard.