0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

En av de populäraste modellerna när det kommer till väskor är utan tvekan axelremsväskan. Det enkla utseendet som kombinerar gott om utrymme med många fack gör modellen oslagbar och det är förmodligen därför nästan alla stora varumärken designar sin egen variant. På stan syns väskan i kombination med både kavaj och dunjacka. I vårt sortiment hittar du denna modell i såväl tyg som läder så att du kan välja det som matchar din stil snyggt. Läderväskor är så slitstarka att vissa säger att de håller för alltid – är du en person som vill kunna använda dina grejer länge ska du alltså satsa på en väska i läder! En axelremsväska läder blir dessutom bara snyggare ju mer den används.

Axelremsväskan har länge varit den näst vanligaste modellen av väskor och legat tätt efter ryggsäcken på popularitetslistorna. När den sistnämnda modellen stundtals kan kännas lite väl mycket som en tripp tillbaka till gymnasietiden är en axelremsväska herr att föredra. Med bra passform och snyggt utseende utan att tumma på funktionaliteten är det ett smart alternativ som känns helt rätt oavsett om du ska på en arbetsintervju eller bara ta en kaffe på stan. En axelväska herr fungerar till olika stilar och den enkla modellen kan användas oavsett om din utstyrsel för dagen är sportig eller dressad. Med rätt utförande kan även denna modell se riktigt stilren och lyxig ut – till exempel är en axelremsväska skinn en extra bra investering. Inte bara för att det är riktigt snyggt utan också för att läder är otroligt slitstarkt.

Det finns en väska till alla tillfällen och stilar. Väskan är accessoaren som passar precis lika bra till jobbet, plugget och träningen. Här på Stayhard hittar du snygga axelremsväskor från b.la. R.E, Tiger Of Sweden, Nic & Mel och många fler märken.