0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Väskor och plånböcker

Här på Stayhard finner du schyssta väskor att komplettera din stil med. Herrväskor har fått ett ordentligt uppsving och hela tiden fylls det på med nya, snygga väskor. Smaken varierar från person till person och många väljer väska enbart efter ändamål. Enligt oss är det ganska trist att bara se väskan som en förvaring när den kan vara så mycket mer. Vi tycker inte att du ska behöva välja mellan utseende och funktion, därför har väskorna i vårt sortiment en kombination av cool design och funktionalitet. Behöver du en ryggsäck, weekendbag eller axelremsväska? Läder, GoreTex eller tyg? Oavsett vilket så hittar du dem här i webbshoppen. Dessutom har vi flera typer av plånböcker att erbjuda, som funkar i jeansfickan såväl som i väskan.

Efterfrågan på herrväskor har ökat dramatiskt vilket inte är så konstigt när dator, Ipad eller telefon är ständiga följeslagare som kräver en bra förvaring. Därför finns nu betydligt fler snygga modeller att välja mellan än för bara några år sedan. På Stayhard har vi ett brett utbud av väskor herr, allt från moderna ryggsäckar till stilrena portföljer och vi satsar på populära märken kända för sin kvalitet. En väska eller plånbok är som vilken accessoar som helst, den kan användas för att förmedla ett statement eller reflektera en personlig stil. Välj därför din väska med omsorg, rätt typ kan nämligen funka till flera stilar, annars kan du skaffa fler valmöjligheter med ett par olika.

Förvara dina viktiga prylar, papper och pengar på ett moderiktigt sätt med en snygg väska eller plånbok. Hitta väskor, plånböcker, mobilskal och ipadfodral av hög kvalitet på Stayhard. Vad väntar du på? Shoppa på Stayhard.se idag och du kan till och med få din leverans imorgon!