0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Vad väljer du när det kommer till glasögonbågar? I denna sektion har vi på Stayhard samlat våra solglasögon med bågar tillverkade av plast. Plastbågar är vanliga idag och oftast av mycket god kvalitet. Dessa brillor har ofta ett lägre pris än de i metall, utan att tumma på de goda egenskaperna vad gäller solskydd. Fast om vi ska vara uppriktiga – när det gäller bågen är det mer en smaksak än tal om solskydd. Det är inte i bågen solskyddet sitter. Däremot är det bågarna som avgör brillornas estetiska utseende och oftast det första som får dig att gilla dem eller inte. Vårt utbud av solglasögon med plastbågar är brett, skrolla igenom sortimentet och se vilken modell som passar dig bäst.

Plastbågar fungerar lika bra som metallbågar, så vad du i slutänden väljer handlar om en smaksak. Fördelen med solglasögon plastbåge är att de oftast är lätta och prisvärda, speciellt om du vill köpa flera par för att matcha olika outfits. Majoriteten av våra plastbågar kommer i one size och passar de allra flesta huvuden och former, vilket gör det enkelt för dig att hitta ett schysst par som sitter som gjutet direkt. Plastbågar är oftast något tjockare och går att få i många olika färger och former. Det gör att de passar perfekt för den som vill skilja sig från mängden snarare än att smälta in. Sortimentet vi erbjuder varierar från klassiskt till modernt och bågarnas färger skiftar från svarta Ray Bans till ljusa Le Specs.

Solglasögonen kan man använda året om och är viktigare än man tror. Istället för att köpa ett par billiga kopior som går sönder direkt, köp solglasögon med hög kvalitet från märken som Triwa, Ray Ban och Le Specs här på Stayhard.