0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Vilka bågar identifierar du dig med? På denna sida har vi samlat våra snygga glasögon med metallbågar från kända märken som Ray Ban och Le Specs. Fördelen med en metallbåge är framförallt att de oftast är lättare viktmässigt, är enklare att justera och har bättre passform. Metallbågen kan formas efter ditt ansikte på ett annat sätt än vad plast kan göra och därför kan de upplevas som bekvämare. Men nog talat om det tekniska, för i slutänden handlar det också om utseende. Solglasögon metallbåge skapar generellt sett ett mer påkostat helhetsintryck. Om det är vad du är ute efter så är många av modellerna på denna sida helt rätt! Välj en klassiker och kör på svarta pilotglasögon eller testa dem i en helt ny version med färgade metallbågar och spegelglas.

Solglasögon med metallbåge är en klassiker. Med lite mer exklusivitet än plastbågarna får du ett par tåliga glasögon som går att justera vid behov. De tunna metallbågarna passar bäst till slipade glas och solglasögon där samspelet mellan glas och båge är väl avvägt. Smala metallbågar till tjocka glas är ingen höjdare precis. På Stayhard har vi flera av de klassiska pilotbrillorna i sortimentet, dessa kommer oftast med metallbåge vilket ger dem helt rätt stuk. Den silver- eller guldfärgade metallen mot de mörka tunna glasen är en svårslagen kombination som säkrat brillornas popularitet under snart 100 år. Glasögon med metallbåge är snyggt, stilrent och bekvämt och passar till det mesta i klädväg.

Solglasögon har två viktiga funktioner, den viktigaste funktionen är att du ska se snygg ut i dem, den andra är att skydda dina ögon från UV-strålar. Solglasögon är den perfekta accessoaren på soliga dagar, på sommar och på vintern.