0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Solglasögon

Tycker du, precis som vi, att det är skönt att slippa möta förbipasserandes blickar eller bara känna sig allmänt otillgänglig för en stund? Vi tänkte väl det, och vi vågar påstå att inga andra accessoarer är mer rätt för detta ändamål än solglasögon. Men solglasögon är inte bara gjorda för att gömma sig bakom, snarare tvärtom! Många har en hög trendfaktor och drar blickarna till sig tack vare sina spegelglas eller futuristiska bågar. Oavsett om du vill känna dig anonym eller vara den som sticker ut i mängden så gäller det att välja rätt bågar. Satsa därför på att matcha brillorna med din vardagliga stil och vill du vara helt säker på att undvika stilmissar ska du investera i flera par.

Solglasögon är en av få accessoarer som både har hög trendfaktor och en reell funktion. De både skyddar dina ögon från starkt ljus och hjälper dig att se riktigt cool ut. Numera används solglasögon året runt och ett par snygga bågar kompletterar vilken outfit som helst. Det finns en uppsjö av modeller att välja på, allt från klassiskt svarta pilotbrillor till sportiga bågar. Tumregeln när det kommer till val av solglasögon är att välja med omsorg, få accessoarer sticker ut så mycket som solbrillor. Vet du inte vad du ska välja kan du ta det säkra kortet och satsa på något klassiskt svart som passar till de flesta stilar. I slutändan är det viktigaste att du trivs i dem. Hos oss finner du ett stort urval av solglasögon herr, från diskreta och klassiska till utmärkande och moderna.

Solglasögonen fyller två funktioner i din garderob. För det första skyddar de dina ögon mot starkt solljus och UV-strålar. Det är också den viktigaste funktionen och anledningen till att det är en god idé att investera i solglasögon av hög kvalitet. Därför är solglasögon omistliga året om. För det andra kan ett par snygga solglasögon också vara en riktigt cool accessoar. För att försäkra dig om att du får ett par kvalitetsglasögon som skyddar dina ögon från UV-strålar, håll utkik efter CE-märkta glasögon med UV400-skydd. Färgåtergivningen blir dock bäst med grönt och grått glas medan blått glas ger sämst UV-skydd.