0

15% EXTRA PÅ REA MED KOD: 15XTRA HANDLA HÄR

Solglasögon

Få saker förändrar en look så snabbt som ett par solglasögon. Finns i många färger och olika design så att du kan matcha din outfit för dagen och få en intressantare utsikt.

Det är inte bara varma sommardagar vid Medelhavet som solglasögonen behövs. Under soliga vinterdagar reflekteras ljuset även av snön och risken för att skada ögonen är stor. Du har fortfarande en uppsjö olika stilar att välja mellan, allt från pilotglasögon till brillor som hämtade direkt från Miami Vice.

Visar sida 1 av 1
Solglasögonen fyller två funktioner i din garderob. För det första skyddar de dina ögon mot starkt solljus och UV-strålar. Det är också den viktigaste funktionen och anledningen till att det är en god idé att investera i solglasögon av hög kvalitet. Därför är solglasögon omistliga året om. För det andra kan ett par snygga solglasögon också vara en riktigt cool accessoar. För att försäkra dig om att du får ett par kvalitetsglasögon som skyddar dina ögon från UV-strålar, håll utkik efter CE-märkta glasögon med UV400-skydd. Färgåtergivningen blir dock bäst med grönt och grått glas medan blått glas ger sämst UV-skydd.