0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Det är bara att inse, tiden när klack- och vigselringar var de enda ringar män kunde välja mellan är sedan länge över. Det är nya tider och idag är herringar lika självklart att äga som ett par sköna jeans. Det finns en rad olika material och utseenden att välja mellan och här gäller det att göra smarta val! Väl valda accessoarer, ringar inkluderat, kan nämligen skapa en känsla av helhet. Lite som ”pricken över i:et”. Bland våra herr ringar hittar du ett brett utbud som sträcker sig från det mest stilrena till det mer tuffa och iögonfallande. Detta gör att oavsett om det är kostymen eller hoodtröjan som ska kompletteras lär du finna något som matchar dina önskemål.

Det spelar ingen roll om stilen är dressad, sportig eller avslappnad, rätt accessoarer kan lyfta vilken outfit som helst. Allt fler inser detta och är på jakt efter trendiga och personliga smycken att komplettera sin stil med. Tack vare detta blir snygga ringar allt mer efterfrågade. Det är inte alltid andra accessoarer som halsband eller klocka känns helt rätt och då är ringar ett bra alternativ – men kanske är det ännu snyggare som komplement. Det är ett smycke som är både stilrent och diskret men som kan göras till ett riktigt statement beroende på val av design. Stayhard har ett stabilt sortiment av ringar för män, allt från silverringar herr till vanliga metallringar. Kom ihåg att händerna syns hela dagen, så se till att de är lika väldressade som resten av dig.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Långt tillbaka i tiden hade man ringar som betydde något t.ex. som förlovningsring, vigselring eller examensring men idag är de vanligare att använda som en snygg detalj till din outfit. Snygga ringar för killar finns här på Stayhard.