0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Ett snyggt halsband är pricken över i:et när det gäller stil och finess. Hos oss hittar du ett stabilt utbud av herrhalsband i många olika färger och former. Sätt fart på en gammal T-shirt med ett snyggt silverhalsband, antingen med eller utan berlock. Eller matcha jeansen och skinnjackan med ett snyggt band av svart läder. Vi har halsband av hög kvalitet i olika prisklasser, från många kända märken som Nic & Friends och By Billgren. Ett snyggt silverhalsband håller länge och passar till nästan allt. Din outfit blir både stiligare, intressantare och ger ett mer moget intryck när du matchar med rätt halsband. Ge din garderob ett lyft och klicka hem några olika varianter för olika tillfällen. Våga prova olika färger, former och stilar och hitta din alldeles egna favorit.

Silver är stiligt och funkar till det allra mesta. Ett halsband är den perfekta detaljen till en outfit som i övrigt saknar färg och finess – eller detaljen som hottar upp en redan het outfit. En enkel tisha i kombo med ett par jeansbrallor fungerar alltid, men du som lägger till ett snyggt halsband prickar in en fullpoängare. Silver halsband herr håller dessutom länge och du behöver inte frukta att ditt halsband herr ska se billigt eller ovårdat ut. Tvärtom, du kommer alltid vara snygg, stilig och välklädd. Matcha med ett armband i liknande stil eller kanske vågar du prova trenden med dubbla halsband? Oavsett vad som är din stil vill vi på Stayhard hjälpa dig att hitta den – och göra den snyggare än någonsin.

Med ett halsband runt halsen kommer din outfit att få det lilla extra. Välj bland många modeller, en klassisk länk eller ett läderband med en amulett på. På Stayhard.se hittar du bland annat trendiga märken som Nic & Friends, Double U Frenk och by Billgren. Lägg vantarna på dina favoriter redan idag på Stayhard.