0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

När du fixat en snygg outfit får du inte glömma den sista lilla detaljen. Vi pratar givetvis om smycken, och i synnerhet armband. Här hittar du ett stort utbud av snygga herrarmband i många olika färger, former och material. Fixa ett snyggt läderarmband som matchar en rockig outfit med kängor och jeans eller ett stiligt silverarmband herr som funkar bra till både skjorta och kavaj. Ett alternativ är också att du klickar hem några olika för att kunna mixa och matcha på ditt eget vis. Här finns armband från kända märken som Thomas Sabo, Seven East och Von Lukacs och oavsett vilken stil du har kan du hitta något du gillar. Stora armband lyfter en lätt och enkel outfit medan mindre armband blir en perfekt sista detalj för en i övrigt bra och genomtänkt outfit.

Pärlor är inte längre bara något för flickvännen och mamma. Herrsmycken är trendigare än någonsin och det tycker vi är superkul. Hos oss hittar du armband herr i många olika färger och former och du som vågar prova dig fram kan mixa olika stilar för att hitta den perfekta känslan. Ett pärlarmband i blått eller rött är snyggt till både T-shirt och kavaj. Ett läderarmband herr behöver alla som kan rocka ett par kängor med slitna jeans. Silverarmbandet är perfekt på semestern när du inte pallar gå runt med klocka på handleden. Armband herr glöms ibland bort när du tänker igenom din outfit, men du som kommer ihåg den lilla detaljen kommer att vara riktigt snygg. Armbandet är här för att stanna, lika bra att låta det stanna på din arm.

Snyggast är att man kombinerar läder och metall eller ett gäng pärlarmband tillsammans på ett stilfullt och kreativt sätt. Med ett armband kan du enkelt skapa en egen stil. Glöm inte att detaljerna gör helheten. Här på Stayhard hittar du favoriter från Nic & Friends, Skultuna, Smash och många fler.