0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Matcha din snygga outfit med ett gäng schyssta smycken. Här hittar du halsband, armband och ringar i vårt utbud av herrsmycken. Även de små detaljerna kan göra mycket för din vardags-outfit och här finns något för de flesta smaker och personligheter. Vi har smycken från många kända märken som till exempel Thomas Sabo, Nic & Friends och Triwa, för att du ska hitta något som passar dig och din stil. Matcha jeans och kängor med ett flätat läderarmband, fixa ett silverarmband som funkar bra bredvid klockan eller något färgglatt som piggar upp och gör en vit tisha lite roligare. Ett litet smycke kan göra stor skillnad, matcha det med din övriga stil och låt smyckena visa vem du är.

Tycker du att din outfit saknar något men du kommer inte på vad? Prova med smycken, det kan ofta lösa hela problemet. Smycken herr är trendigare än någonsin och det är synd att de ofta glöms bort bland alla andra accessoarer. Ett snyggt armband är den perfekta detaljen för att lyfta din outfit. Ett halsband kan lyfta fram din personlighet och ge dig den där känslan du alltid velat ha. Det är kul att fräscha upp sina vanliga kläder med en färgklick ibland och ett smycke är den absolut enklaste lösningen. Vi på Stayhard erbjuder ett stort sortiment av många olika smycken män– prova dig fram och hitta något som passar dig. Kanske hittar du en ny favorit som kommer att sitta som gjuten runt din handled de kommande åren.

Smycken för killar har aldrig varit så populärt som nu, med armband, halsband och ringar från märken som Smash, Seven East och Thomas Sabo gör du din outfit ännu snyggare med schyssta detaljer.