0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

För att din stiliga kostym ska vara fulländad behöver du den sista lilla detaljen – slipsen. Här hittar du vårt stora utbud av den klassiska accessoaren. Vi har snygga slipsar i många olika färger, modeller och prisklasser från märken som Amanda Christensen, Castor Pollux och Tiger of Sweden. Du som kör det stilrena kortet kan ta sikte på en enfärgad vit slips eller kanske en svart slips. Du som vill hotta upp den mörka kavajen kan köra på en färgglad röd slips och du som vill tänka utanför boxen kan prova en annan variant – kanske en stickad slips? Oavsett hur ofta du bär kostym är en bra och stilig slips något som alla män bör ha i sin garderob. Hitta din stil och gardera dig med rätt slipsar online från Stayhard.

Slipsen är plagget som var man bör ha i sin garderob. En välsittande slips i bra kvalitet och rätt färg ger din kostym ett ordentligt ansiktslyft. En helt vanlig vit skjorta kan också bli festligare med hjälp av en enkel slips. Vi på Stayhard tycker det ska vara enkelt att känna sig stilig och erbjuder därför ett varierat utbud med snygga, billiga slipsar, och du kan enkelt hitta slipsen som matchar din stil. En svart kostym kan kännas lite väl seriös ibland och en rolig slips piggar upp både dig och festen. Glöm inte heller att fixa en snygg slipsnål som passar till, och en skön skjorta som håller formen hela kvällen – här på Stayhard finns allt för en lyckad outfit.

Slipsen var länge någonting som användes när man skulle klä upp sig och utstråla klass, eller någonting som man bar på kontoret för att signalera status. Numera är det inte så, utan det finns roliga och mönstrade slipsar som man kan använda för att ge sin stil lite extra färg. Självklart är slips också någonting som vi fortfarande använder vid högtidliga tillfällen, men då lite mer stramt, som en ren, enfärgad och stram slips vid en begravning, men de går lika gärna att använda till vardags. Hos Stayhard hittar du slipsar för alla tillfällen och stilar. Snygga slipsar som följer den senaste trenden, enkla tidlösa slipsar för alla tillfällen eller glatt mönstrade varianter för de dagar du vill sticka ut lite. Som nykund får du 15 % rabatt på våra slipsar, så passa på att skaffa dig en cool uppsättning redan idag. Du vet aldrig när du kommer att behöva en slips till något finare tillfälle, eller när du helt enkelt känner för att sticka ut lite extra till vardags.