0

REA UPP TILL 70% HANDLA HÄR

Att bära slips ska alltid vara ett nöje. Experimentera med slipsknutar tills du hittar din favorit just nu. Tänk på att slipsens bredd också påverkar knutens utseende.

Slipsen är den kanske mest klassiska accessoaren av dem alla. Trots att de inte fyller någon praktisk funktion så är det ändå någonting varje riktig man bör ha flera av i sin garderob. Slipsen har en lång historia med skiftande trender och det finns därför mängder med olika stilar att välja mellan. Skaffa dig en komplett uppsättning slipsar online från Stayhard, och du får snabb och gratis leverans!

Visar sida 1 av 1
Slipsen var länge någonting som användes när man skulle klä upp sig och utstråla klass, eller någonting som man bar på kontoret för att signalera status. Numera är det inte så, utan det finns roliga och mönstrade slipsar som man kan använda för att ge sin stil lite extra färg. Självklart är slips också någonting som vi fortfarande använder vid högtidliga tillfällen, men då lite mer stramt, som en ren, enfärgad och stram slips vid en begravning, men de går lika gärna att använda till vardags. Hos Stayhard hittar du slipsar för alla tillfällen och stilar. Snygga slipsar som följer den senaste trenden, enkla tidlösa slipsar för alla tillfällen eller glatt mönstrade varianter för de dagar du vill sticka ut lite. Som nykund får du 15 % rabatt på våra slipsar, så passa på att skaffa dig en cool uppsättning redan idag. Du vet aldrig när du kommer att behöva en slips till något finare tillfälle, eller när du helt enkelt känner för att sticka ut lite extra till vardags.