0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Presentkort

Letar du efter den perfekta presenten till en vän, en bror eller en kollega? Satsa på något som alltid fungerar och köp ett presentkort. Välj ett belopp och ge någon lyxen att få gå loss i Stayhards stora sortiment på nätet. Presentkortet levereras i en snygg ask och kan användas både online och i butik. Kortet, som är giltigt i två år, kan exempelvis användas till en helt ny garderob eller bli det perfekta bidraget till de perfekta skorna. Det kan även ge dig en skjuts i sparandet till en lyxig märkesjacka eller kanske helt enkelt ge dig en chans att unna dig något snyggt. Presentkortet består av en kod som den framtida stilikonen får använda i kassan för att betala. Om beloppet är stort kan presentkortet givetvis användas till flera olika köp, tills pengarna är slut.

Slipp all stress över julklappar och födelsedagspresenter, köp ett presentkort. Vi på Stayhard tycker det ska vara enkelt att ge bort något som alltid slutar i succé. Presentkortet är nämligen en bra idé för de som gillar att välja och vraka. När kompisen själv får välja blir det dessutom inte några besvikna reaktioner på julafton, eller stela ögonblick på festen när någon annan köpt samma present. Hos oss finns ett brett sortiment av både kläder och prylar där du kan hitta något som passar, ett presentkort är därför ett säkert kort, oavsett smak, ålder och stil. Det är lyxigt att få välja sina egna presenter och det är mer än generöst att ge bort den lyxen till någon.

Presentkortet levereras i en snygg förpackning och går att använda online på Stayhard.se och i vår fysiska butik i Göteborg. Utnyttja presentkortet genom att slå in presentkortskoden i kassan. Giltighetstid 2 år.