0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Det som utmärker en stil är att det är genomtänkt och att allt hänger ihop. Även när det regnar. Skaffa ett paraply som klär dig.

Ett eller flera paraplyer är ett måste för var man. Med ett bra paraply så skyddar du dig mot regn, och det går också ibland att använda när det snöar. Förutom att vara väldigt praktiskt så finns det också väldigt många snygga paraplyer, som förutom att hålla dig torr även fungerar som en schysst accessoar. Köp ditt paraply online hos oss, och du får 15 % rabatt om det är ditt första köp här!

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Med ett bra paraply behöver du inte stanna hemma bara för att regnet öser ner ute. Ett paraply som tål vind och blåst ger dig frihet att gå ut när du vill, samtidigt som du inte behöver ta på dig regnkläderna. Våra paraplyer finns i en mängd olika färger, mönstrade eller omönstrade, så att du enkelt kan välja ett som passar just din stil, samtidigt som du håller dig torr. Bär ditt snygga paraply med stil, och du kommer att se riktigt cool ut när du går där i regnet. Men du behöver inte bara ett paraply hemma, utan gärna flera, så att du kan låna ut till besökare på väg hem, om det plötsligt skulle börja regna – en riktig man tänker på sina vänner! Köp några fina paraplyer från Stayhard till låga priser redan idag. Förutom att leveranserna är snabba så är de dessutom gratis, liksom returerna om du skulle behöva skicka tillbaka dem.