0

15% EXTRA PÅ REA MED KOD: 15XTRA HANDLA HÄR

Var oklanderligt elegant med en vit näsduk i bröstfickan på din smoking eller sätt din personliga prägel på en kavaj med ett uttrycksfullt mönster.

Du har en stilig smoking eller kostym, givetvis med tillhörande slips eller fluga. Men ändå är det någonting som saknas, nämligen en näsduk. Länge var en näsduk en lika självklar accessoar till fracken eller smokingen som en slips eller fluga, och det borde vara det än idag för varje man med stil. Hos Stayhard hittar du därför mängder med näsdukar herr, enfärgade eller mönstrade, för de tillfällen när stil och elegans krävs.

Visar sida 1 av 1
Med en snygg näsduk är det perfekta komplementet när du ska klä upp dig. Snyggt uppstickande ur kostym- eller kavajfickan så ger den din stil det där lilla extra. En kostym näsduk från Stayhard fulländar din outfit. Vik ihop den med stil och elegans och den gör att du blir elegantast på festen. Välj mellan klassiskt enfärgade eller snyggt mönstrade, allt efter din stil, vad du vill uttrycka och vilka trender du gillar. Det finns inga regler för hur du ska bära din näsduk, utan den är ett sätt för dig att visa din kreativitet på, även när du bär en mer stram och proper kostym. En kavaj näsduk som vikts och placerats på ett schysst sätt säger någonting om din personlighet och vem du är. På Stayhard hittar du de näsdukar som passar dig, med 15 % rabatt för förstagångskunder. Dessutom bjuder vi på den snabba frakten och givetvis så får du gratis returer.