0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

För att bli en äkta stilikon är herrnäsduken den sista avgörande detaljen du behöver. En välsittande kostym eller kavaj i kombination med slips eller fluga är riktigt snyggt – addera en näsduk till ekvationen och din outfit är komplett. I vårt utbud hittar du eleganta näsdukar herr i olika material och stilar för olika tillfällen. En liten bröstnäsduk är lätt att glömma bort i djungeln av andra festkläder men faktum är att en detalj som denna kommer att förbättra hela din look. Matcha din enfärgade, stilrena slips eller fluga med en näsduk i samma färg eller slå på stort och bryt av kostymen med en näsduk i annan färg eller ett snyggt mönster. Vi har näsdukar för varje stil och personlighet så nu är det upp till dig att välja din favorit.

Näsduken är lätt att glömma bort när du ska investera i en ny kostym men utan en näsduk till kavaj kommer bröstfickan på din kavaj att eka tom. Förr i tiden gick männen i princip aldrig utanför dörren utan en näsduk i kavajfickan och vi på Stayhard tycker det är en trend värd att bevara. Dels för att det är snyggt, men också för att det säger mycket om dig som person – hur urskiljer du till exempel en rutinerad kostymnisse från en ovan sådan? Exakt, det är näsduken till kostym som avgör. Välj och vraka i vårt stora sortiment av kvalitetsnäsdukar oavsett om du är ute efter en kavaj näsduk eller kostym näsduk.

Med en snygg näsduk är det perfekta komplementet när du ska klä upp dig. Snyggt uppstickande ur kostym- eller kavajfickan så ger den din stil det där lilla extra. En kostym näsduk från Stayhard fulländar din outfit. Vik ihop den med stil och elegans och den gör att du blir elegantast på festen. Välj mellan klassiskt enfärgade eller snyggt mönstrade, allt efter din stil, vad du vill uttrycka och vilka trender du gillar. Det finns inga regler för hur du ska bära din näsduk, utan den är ett sätt för dig att visa din kreativitet på, även när du bär en mer stram och proper kostym. En kavaj näsduk som vikts och placerats på ett schysst sätt säger någonting om din personlighet och vem du är. På Stayhard hittar du de näsdukar som passar dig, med 15 % rabatt för förstagångskunder.