0

Kepsar

Kepsen har inte bara som uppgift att skydda dina ögon mot solen, den är också en viktig stilaccessoar. Oavsett om du hänger på golfbanan, i skateparken, på tennisplanen eller bara är ute på stan så behöver du en snygg keps att matcha din outfit med. Hos Stayhard hittar du kepsar för alla smaker, från snapback och gubbkeps till kepsar med tryck. Vilken blir din favorit?

Kepsar

Visar sida 1 av 1

En keps har många fördelar. Den skyddar mot sol, den är en snygg accessoar och den kan rädda en dålig hårdag. Kepsar finns i många olika modeller, färger och former vilket gör det lätt att hitta personliga favoriter som passar just din stil. Använder du keps ofta kan det vara en fördel att skaffa flera olika så att du slipper se likadan ut varje dag. Det är också fräschare och gör att kepsarna håller längre.

Hos oss hittar massor av kepsar för herr i olika stilar. Köp kepsar online från märken som New Era, Tommy Hilfiger, WeSC och 47 Brand. Vi ger dig alltid bra priser, fri frakt och snabba leveranser. Dessutom får du 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du ska kunna känna dig säker på att du verkligen trivs med din nya keps. Om du är ny kund hos oss kan du utnyttja vårt nykundserbjudande med en rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp. Fynda snygga kepsar redan idag!