0

Hattar

En snygg och cool hatt när du vill se lite extra stilig ut eller en praktisk regnhatt för att möta höststormarna? Hos Stayhard behöver du inte välja utan vi har hattar för alla tillfällen och stilar. Fiskehattar, stråhattar, fedorahattar och flera andra modeller i olika utföranden, stilar och färger. Dessutom får du som ny kund 15 % rabatt när du gör ditt första inköp från Stayhard – så passa på att komplettera med exempelvis en regnrock till regnhatten eller en snygg rock till fedoran.
 

Visar sida 1 av 1

Hattar herr fyller många funktioner. De kan vara praktiska och snygga, och helst av allt bådadera samtidigt. Bland Stayhards hattar för män hittar du allt från praktiska fiskehattar för när du ska ut på fisketur till klassiska halmhattar och coola fedoror. Eller varför inte en bucket hat till semestern? Hos Stayhard hittar du inte bara hattar, utan även de kläder som hör till – en klassisk rock till fedoran, en T-shirt till din nya bucket hat och givetvis behöver du en bra regnkappa och gummistövlar till din regnhatt för att hålla dig torr under fisketuren.

Bland Stayhards herrhattar finns någonting för de flesta stilar och trender, och hos Stayhard får du förutom snabba och gratis leveranser även gratis returer om du inte skulle bli nöjd. Ett antal bra hattar är ett måste i alla herrgarderober, både för att de är praktiska och för att de kan vara snygga, roliga eller spännande.