0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

STREET STYLE DAYS - up to 30% off     SHOP NOW!

Sugen på en hatt? Här hittar du herrhattar i många olika färger och former, perfekt för alla olika outfits. Kanske behöver du en fiskehatt inför höstens äventyr eller en regnhatt för alla promenader till bussen? I vårt sortiment hittar du också en stråhatt herr till vårens uteserveringar, en ullhatt till vinterns kalla snöoväder eller en stilig filthatt som är snygg året runt, både till vardag och fest. En herrhatt fungerar lika väl på jobbet som på AW:n efteråt och kanske allra bäst i kombination med en välsittande kostym på en finare tillställning. En hatt är ett enkelt sätt att göra en simpel outfit rolig och när du väl blivit bekväm med hatt kommer du aldrig vilja ta av dig den. Oavsett vilken typ av hatt du föredrar kan du hitta någon som passar dig här.

Hatten har varit ett sätt för männen att klä upp sig och vi förstår varför. En hatt är allt som behövs för att en outfit ska bli stiligare än någonsin och därför erbjuder vi på Stayhard ett brett sortiment av denna enkla förbättring. Vi har alla velat känna oss som Humphrey Bogart någon gång och en hatt hjälper dig att få den rätta känslan. Vi har alla önskat skydda frisyren från det ombytliga svenska vädret – även här fyller hatten sin funktion. Vi har också alla någon gång tyckt att den nya rocken tillsammans med de snyggt slitna kängorna saknar något – givetvis är det hatten vi letar efter. En hatt herr är så mycket mer än en huvudbonad, det är stil ända upp i toppen. Välj och vraka bland våra hattar män.

Hattar herr fyller många funktioner. De kan vara praktiska och snygga, och helst av allt bådadera samtidigt. Bland Stayhards hattar för män hittar du allt från praktiska fiskehattar för när du ska ut på fisketur till klassiska halmhattar och coola fedoror. Eller varför inte en bucket hat till semestern? Hos Stayhard hittar du inte bara hattar, utan även de kläder som hör till – en klassisk rock till fedoran, en T-shirt till din nya bucket hat och givetvis behöver du en bra regnkappa och gummistövlar till din regnhatt för att hålla dig torr under fisketuren. Bland Stayhards herrhattar finns någonting för de flesta stilar och trender, och hos Stayhard får du förutom snabba och gratis leveranser även gratis returer om du inte skulle bli nöjd. Ett antal bra hattar är ett måste i alla herrgarderober, både för att de är praktiska och för att de kan vara snygga, roliga eller spännande.