0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Mössor- kepsar och hattar

Vi har alla en egen, unik stil och den går att göra extra unik med olika typer av huvudbonader. Här hittar du ett stort urval av varma mössor, stiliga hattar och balla kepsar. Kanske behöver du en ny varm kompis inför vintern? En snygg snapback-keps eller en basebollkeps med ditt favoritlags logga? Eller varför inte en hatt för att komplettera din redan stilsäkra garderob? En snygg hatt höjer din stil, så haka på trenden. Här finns också mössor från kända varumärken som Nudie Jeans, Calvin Klein och Henri Lloyd, kepsar från New Era och Upfront och hattar i flera olika, sköna material. Stråhatt, filthatt eller regnhatt? Kör på en av varje för att kunna variera mellan olika stilar varje dag. Huvudbonaden är det perfekta tillägget till en snygg och väl genomtänkt outfit.

Hatten blir trendigare för varje år som går och det tycker vi är en riktigt fröjd. På Stayhard älskar vi hattmodet och vill att alla ska kunna känna sig bekväma i en filthatt på sommaren. När hösten kommer byter du till en regnhatt, för att sedan slänga på dig en stickad mössa och hålla öronen varma när vargavintern anländer. Och vem säger att det behöver stanna där? Mössan fungerar året runt, en enkel i tunnare material är perfekt när du inte pallar fixa håret en stressig morgon. Fungerar gör också kepsen i dess många olika varianter. Sommar, höst, vinter – en bra keps funkar alltid. Eller – nästan alltid. Inte till kostym på din polares bröllop, då får du köra på en stilig filthatt i svart istället.

Hatten används som en detalj och kan förekomma i många olika färger och former. Att från fiskehatten, stråhatten och höga hatten. Kepsen är mer modern av sig och känns såklart igen med den hårda skärmen framtill på mössan, som har som uppgift att skydda ögonen för solen. Kepsen har på den senare tiden blivit en viktig accessoar inom modevärlden. Mössan har som huvuduppgift att värma, men har även den på senare åren blivit viktig inom modebranschen. Huvudbonaden har en mängd olika stilar, allt från tjocka ullmössor och coola sportmärkesmössor.