0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Håll händerna varma med stil – ett par vantar håller kylan stången utan att offra fingerfärdigheten. I vårt sortiment hittar du allt från herrvantar som är enkla, smidiga och diskreta till riktigt snygga torgvantar för en mer modern look. Behöver du använda din smartphone ute i kylan och vill slippa kalla och nariga händer finner du också fingervantar för touchskärm bland våra produkter. Välj mellan matta, klassiska nyanser och mer vågade färgkombinationer och matcha gärna med någon av våra halsdukar och mössor. Se till att hålla händerna varma under höst och vinter samtidigt som du ser riktigt bra ut. Vi hjälper dig att bekämpa kylan med stil och finess.

Varför vantar när det finns handskar? Vi är säkra på att många av våra kunder tänkt just den tanken. På Stayhard anser vi inte att vantar herr och handskar ska ses som två varianter med samma funktioner. Snarare bör en garderob kompletteras med bägge plaggen. Vantar har trots allt en rad fördelar. De är lättare att ha med sig, smidigare och dessutom varma. Med ett par torgvantar herr kan du exempelvis använda din smartphone utan att behöva ta av vantarna. Många gånger är vantar även betydligt smidigare om du ska utföra uppgifter eller arbeta med fingerprecision. Sist men inte minst är plagget ett bra substitut för den som inte vill ha handskar, men som samtidigt vill hålla fingrarna någorlunda varma.

Vinterhalvåret kan bli riktigt kallt och snöigt, då är det viktigt att du skyddar dina händer från kyla och fukt. Vi på Stayhard hjälper dig att hålla rätt temperatur på dina händer, det gör du enklast med ett par varma och sköna vantar från flera av våra kända märken som Tiger of Sweden, Mouli och många fler.