0

REA UPP TILL 70% HANDLA HÄR

Handskar och vantar

Var trogen din stil ända ut i alla detaljer. Stilig i skinn, varm i textil. Varva och variera, se till att du har ett par för varje tillfälle.

Det är få saker som är mer självklara i herrgarderoben än handskar och vantar. Ett par schyssta handskar är en perfekt accessoar, som samtidigt gör så att du slipper frysa fingrarna av dig under kalla vinterdagar. Handskar herr hittar du i stor mängd hos Stayhard, både mer exklusiva när du ska klä upp dig och sådana som passar mer till vardags. Vi har herrhandskar som passar de flesta stilar och plånböcker.

Visar sida 1 av 1
En snygg accessoar när det börjar bli kallt, eller praktiskt för händerna när du ska skotta snö eller arbeta i trädgården. Handskar kan vara bådadera och ett par schyssta skinnhandskar är aldrig fel. Skaffa någonting elegant att ta på dig när du ska ut på fredag- eller lördagskvällen eller någonting mer avslappnat till vardagsbruk. Det finns handskar och vantar som passar till de flesta olika stilar och plagg, från jeansjackor och täckjackor till rockar och finkläder. Oavsett vilken stil du har så behöver du inte frysa om händerna med ett par handskar från Stayhard. Ett par trendiga handskar gör under för hur din stil kommer att betraktas av andra, och hos Stayhard har du mycket att välja mellan. Är du ny kund hos oss? Då får du dessutom 15 % rabatt på ditt första köp, så passa på att skaffa de handskar och vantar du behöver till vintern och hösten till ett bra pris. Dessutom får du alltid snabba och gratis leveranser med gratis returer när du handlar från oss.