0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Handskar och vantar

Under hösten och vintern blir vi ofta påminda om att vi bor i klotets norra och mer avlägsna regioner. Vinterjackor, mössor och kängor blir en del av vardagen vare sig vi vill eller inte. Men alldeles för många väljer att frysa om händerna helt i onödan. På Stayhard finns ett stort utbud av varma herrhandskar och herrvantar – som dessutom är riktigt snygga. Oavsett om du föredrar skinnhandskar, läderhandskar, bilhandskar herr eller enkla varma vantar hittar du det i vårt sortiment. Våra handskar är av hög kvalitet samtidigt som de är stilfulla. Med handskar från varumärken som Adrian Hammond, Hestra, Studio Total, Amanda Christensen och Morris finns ingen anledning att gå runt och frysa om händerna. Behåll fingertoppskänslan med ett par schyssta handskar.

När du köper handskar herr eller vantar finns vissa faktorer du bör överväga. De ska vara varma, ha hög kvalitet och naturligtvis vara snygga. Värme och kvalitet är i grunden en fråga om material. Skinnhandskar herr och läderhandskar herr har en fantastisk förmåga att anpassa sig till temperaturväxlingar. Det innebär att de sällan blir för varma eller för kalla. Satsar du på textil och syntetmaterial kan du oftast komma undan något billigare, och dagens syntetmaterial är som regel väldigt bra och håller värmen. Stilmässigt passar de flesta vantar i vårt sortiment till alla män, och det finns mycket att välja på. Det spelar ingen roll om du bär plagget till vardags eller på väg till festen. Utgå istället från vilket material och vilken färg som tilltalar dig mest och ha ett par för varje tillfälle.

En snygg accessoar när det börjar bli kallt, eller praktiskt för händerna när du ska skotta snö eller arbeta i trädgården. Handskar kan vara bådadera och ett par schyssta skinnhandskar är aldrig fel. Skaffa någonting elegant att ta på dig när du ska ut på fredag- eller lördagskvällen eller någonting mer avslappnat till vardagsbruk. Det finns handskar och vantar som passar till de flesta olika stilar och plagg, från jeansjackor och täckjackor till rockar och finkläder. Oavsett vilken stil du har så behöver du inte frysa om händerna med ett par handskar från Stayhard. Ett par trendiga handskar gör under för hur din stil kommer att betraktas av andra, och hos Stayhard har du mycket att välja mellan. Är du ny kund hos oss? Då får du dessutom 15 % rabatt på ditt första köp, så passa på att skaffa de handskar och vantar du behöver till vintern och hösten till ett bra pris. Dessutom får du alltid snabba och gratis leveranser med gratis returer när du handlar från oss.